Εκτύπωση
PDF

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Πριν σας παρατεθεί μία λεπτομερής περιγραφή όλων όσα τα VANMOOF έχουν να σας προσφέρουν για το επερχόμενο έτος, θα θέλαμε να σας δώσουμε μια πιο γενική εικόνα των αλλαγών που κάναμε στη νέα βελτιωμένη έκδοση 2 της συλλογής μας. Ελπίζουμε ότι αυτό το κείμενο θα σας πείσει ότι η νέα σειρά ποδηλάτων θα δείχνει ακόμα πιο εκπληκτική από την προηγούμενη.

Πιστεύουμε πως το ποδήλατο είναι ένα εργαλείο για περιήγηση, όχι τόσο μία προέκταση του σαλονιού, όπως τα αυτοκίνητα, αλλά μία προέκταση του σώματος. Για να το επιτύχουμε, κρατήσαμε το ποδήλατο λιτό. Στόχος μας είναι η προώθηση ενός ποδηλάτου που επαναπροσδιορίζει την κατηγορία του αστικού ποδηλάτου. Για αυτό λοιπόν όλα τα μέρη πρέπει να είναι όσο πιο απλά γίνεται. Χωρίς επιπλέον χρώματα, λογότυπα ή κάθε άλλο περιττό στοιχείο. Έχουμε εφαρμόσει μία πιο απλή εμφάνιση, πράγμα που σημαίνει ήπια αδρή χρήση των υλικών και των χρωμάτων και, όπως έχετε συνηθίσει, αφήνοντας έξω όλα τα περιττά.

Όλα τα περιφερειακά μέρη είναι μαύρα. Όλα τα υλικά έχουν χρησιμοποιηθεί με τον πιο απλό τρόπο, αφήνοντας να φανεί το ίδιο το υλικό όσο το δυνατόν περισσότερο. Τα ελαστικά έχουν το χρώμα του φυσικού καουτσούκ και σε όλα τα επιμέρους τμήματα δίδεται ένα ουδέτερο χρώμα (μαύρο). Ο σκελετός είναι από αναδυομένο αλουμίνιο, τονίζοντας περαιτέρω την καθαρή εμφάνιση του υλικού, βελτιώνοντας την αντοχή του και αποφεύγοντας την ανάγκη για επιπλέον χρώματα και επιστρώσεις.

Στην αγορά υπάρχουν πολλές μάρκες που προσπαθούν να διατυμπανίσουν το εμπορικό τους σήμα όσο πιο πολύ γίνεται στον σκελετό τους.
Η δική μας γνώμη είναι πως αυτό είναι αντιεμπορικό. Έτσι, αποχαιρετίσαμε το κόκκινο διακριτό. Χρησιμοποιούμε πλέων ένα χαραγμένο λογότυπο, που ξεχωρίζει καθαρά από τον σκελετό. Όμως ο ασυνήθιστος φυσικός σχεδιασμός είναι αυτός που θα τραβάει την προσοχή. Στο νέο πρότυπο ποδήλατο, συνεχίζουμε να κρατάμε το πλήθος τον λογοτύπων των προμηθευτών στο ελάχιστο, κάνοντας μία μικρή εξαίρεση για την πολύτιμη συνεργασία μας με τη PHILIPS και την ABUS.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com